Un egal meritat

F.C. Fortuna II Câmpina – C.S. Blejoi 0-0

Cu o medie de vârstă care nu depăşeşte 18 ani, noua echipă a Fortunei a bifat una dintre surprizele etapei cu numărul 23. Având în faţă ocupanta locului 3, în componenţa căreia s-au aflat o serie de jucători valoroşi cum ar fi: Iordache, Stanca, Filip şi lista poate continua, elevii antrenorului Nicu Vereu au depăşit toate aşteptările, reuşind în final un egal meritat. De departe, omul meciului a fost tânărul goal-keeper câmpinean, Vlad Iscru, acesta având câteva intervenţii de senzaţie. Oficiala stadionului Rafinăria a găzduit şi de această dată nume cunoscute din peisajul fotbalului câmpinean. Astfel, Robert Opatchi, Bogdan Mănescu, Marius Pălăncianu, Giani Chiţoroiu, acompaniaţi de Mara, s-au declarat mulţumiţi de evoluţia jucătorilor gazdă, apreciind că dacă ar exista mai multă susţinere în plan financiar, Câmpina ar reveni cu siguranţă în prim planul fotbalului de performanţă. Distribuţia formaţiei câmpinene a fost următoarea: Iscru – Ciucă, Apostol, Lupescu, Crăciun, Oprea, Jinga, Constantin, Gheorghe, Tăndălache, Dinu. Au mai fost folosiţi: Pantaia, Bondilă, Lepădatu.
 










 
Declaraţii după meci:


 
Nicu Vereu (antrenor Fortuna II): “Ce pot să spun? Sunt foarte mulţumit de evoluţia elevilor mei şi vreau să le mulţumesc şi pe această cale. Am încredere în ei şi speranţa că ne aflăm pe un drum bun. Deasemenea sper ca iubitorii de fotbal câmpineni să-şi îndrepte din nou paşii spre stadion”

 

 
“Mara” Ciobotaru (preşedinte Fortuna II): “În opinia mea, ţinând cont de situaţia actuală, apreciez că jucătorii noştri au făcut un joc foarte bun. Sunt foarte mulţumit, mai ales când joci cu o echipă care are un buget aşa de mare, adversarii noştri evoluând, din câte am înţeles pe o primă de 200 RON. Eu sper în continuare că această echipă să crească de la meci la meci şi prin aducerea câtorva jucători să facem un salt calitativ”
Read More

Dreptate în Joia Mare

A fost finul, urmează naşul!
F.C.S.B. - Petrolul 0-1

Indiferent ce se va întâmpla în continuare cu trupa “lupilor”, golul lui Nepumuceno (foto) poate fi considerat unul istoric. De ce? Pentru că după o aşteptare de 16 ani a grupării petroliste, într-un moment când nimeni nu mai anticipa aşa ceva, Varela & Co. au primit ceea ce meritau mai de mult. Adică o înfrângere greu digerată de războinicul luminii, Gigi Becali,  care prin prezenţa sa nu a avut darul să-şi mobilizeze pupilii. Una peste alta, se poate spune că s-a făcut dreptate, jucătorii gazdelor simţind un gust amar, aşa cum au simţit şi “lupii” la Ploieşti când s-au văzut egalaţi în prelungiri. Cum bucuria a fost imensă, să nu se uite că aceasta poate fi umbrită dacă în următoarea partidă, cea de pe teren propriu cu Viitorul lui Gică Hagi, nu se obţin toate punctele puse în joc. Aşadar, se pune întrebarea dacă naşul Hagi, îşi poate răzbuna finul, nimeni altul decât Gigi Becali. Răspunsul îl vom afla după meciul de luni, programat pe OZN-ul ploieştean.

 

 
Read More