sâmbătă, 11 august 2012

CSMS Iaşi – F.C. Petrolul 2 – 2

Final de tristeţe pentru elevii lui Mircea Rednic, care în minutele de prelungire au trecut pe lângă o victorie pe care practic au avu-o în mâna. Din păcate, se observă că până acum evoluţia ploieştenilor în meciurile din deplasare este departe de cea de pe teren propriu. Şi cum greşelile costă, acestea se transpun şi pe tabela de marcaj care în meciul de la Iaşi nu a mulţumit pe nimeni. Totuşi, aşa cum afirma şi Rednic prin declaraţiile sale de după fluierul final, reiese că mai este mult de muncă până când victoriile vor putea veni pe bandă rulantă. În altă ordine de idei, toţi iubitorii de fotbal ploieşteni trebuie să fie optimişti pentru că ne aflăm doar la început de campionat. Sâmbătă, pe “Ilie Oana” va veni formaţia din Giuleşti, una dintre rivale de tradiţie ale Petrolului. Se anunţă un meci foarte disputat în care suntem siguri că de această dată tribunele OZN-ului ploieştean vor fi arhipline.


Scor final 2-2
-Min. 41 0-1 Centrare Guilherme de pe banda stângă şi Younes Hamza a reluat cu capul de la 8 metri, plasat.
-Min. 53 1-1 Şut de la 18 metri a lui Straton dar Hamutovschi nu poate reţine o minge care a poposit în plasa porţii ploieştene
-Min. 87 1-2 Bokila este faultat în careu şi Marinescu transformă cu siguranţă lovitura de pedeapsă.
-Min. 90 2-2 Centrare Ionescu de pe banda stângă şi Pătulea, lăsat nemarcat, reia cu capul de lângă Galamaz obţinând o egalare la care puţini mai sperau.
CSMS: Irimia – Jovanovic, Creţu, Tincu, Vladu, Straton, Keita (`58 Ciucur), Milea (`77 Mitrea), Cl. Tudor, Herghelegiu (`46 Pătulea), Cl. Ionescu.
Antrenor: Ionuţ Popa
Petrolul: Hamutovski – Alcenat, Galamaz, Enza-Yamissi, Guilherme, Cojocnean `(46 Tony), Cristescu (`75 Marinescu –foto), Mustivar, Boudjemaa, Grozav (`69 Bokila), Hamza.
Antrenor: Mircea Rednic.
Arbitri: Iulian Dima – Sebastian Gheorghe şi Mihai Artene.